O podjetju

Podjetje mojprenosnik.si posluje v obliki spletne trgovine, na spletnem naslovu www.mojprenosnik.si. Vsak naročen izdelek, ki ga naročite na obroke (leanpay), po povzetju ali plačate po predračunu, pošljemo na željen  naslov še isti dan od prejetega naročila. Cene vseh izdelkov so izražene v EUR (€) in vsebujejo DDV. Prodajalec je davčni zavezanec Republike Slovenije.

Smo visoko strokovno usposobljeni računalniški strokovnjaki (več kot 20 let delovnih izkušenj - tujina in Slovenija), ki za vas izbiramo zgolj najboljše in najugodnejše iz sveta prenosnikov, namiznih računalnikov ter računalniške opreme.

Sodelujemo samo z najboljšimi znamkami prenosnikov na svetu: Acer, Apple, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Microsoft, MSI,Toshiba,Samsung, itd.
Ob nakupu vam strokovno svetujemo in vam pomagamo do optimalne izbire primerne vašim željam in potrebam.

Izdelke uvažamo direktno iz centralnih skladišč širom EU. Izdelki so NOVI in spadajo v kategorijo "neprodane zaloge", "višek nabave" ali višek "prodaje". Takšni izdelki se nato vrnejo k proizvajalcu, kjer jih še enkrat tovarniško pregledajo (A-Test) in jih s prestanim 100% A-Testom uvrstijo v nadaljno prodajo. Sama embalaža  je odprta zaradi tehničnega pregleda izdelka (možnost da pride do same "poškodbe" med prevozom iz tujine), zaradi posodobitve ali nalaganja samega sistema na prenosnik ali namiznik (Microsoft Windows) ali pa zaradi samega graviranja tipkovnice s Slo znaki.

VSI PRODUKTI SO POD URADNO TOVARNIŠKO GARANCIJO, LE TA PA ZAČNE VELJATI OD DNEVA NAKUPA na spletnem naslovu www.mojprenosnik.si, oziroma  od dneva izdanega računa omenjenega podjetja. Garancija velja eno leto (12 mesecev) , stranka pa ima možnost 
podaljšati le to na tri leta (36 mesecev). Če tovarniška garancija velja 2 leti (24 mesecev) ali 3 leta (36 mesecev) je to zapisano na spletni strani pod "Garancija" izdelka. 

Izdelki, ki jih ponujamo na naši spletni strani, so na zalogi in so dobavljivi še isti ali pa naslednji dan od prejetega naročila. Če temu ni tako, potem je to posebej navedeno v predstavitvi posameznega izdelka. Tak izdelek se po želji stranke naroči, ekipa mojprenosnik.si pa poskrbi, da ga stranka prejme v najkrajšem možnem času.